В Радишево искат камери за видеонаблюдение и ремонт на улиците

От укрепване се нуждае и парапетът на моста над реката в центъра

На среща на народния представител Владислав Николов и общинските съветници от ГЕРБ Христослав Михайлов и Йордан Грижов, с жителите на село Радишево стана ясно, че много от улиците се нуждаят от ремонти. Навсякъде са зейнали огромни дупки, хората са принудени да газят в кал и вода, при дъжд. Най- тежко е положението ул. «Родопи», която се намира в центъра на селото и напрактика е непроходима.

Крайно време е в селото да бъдат поставени камери за видеонаблюдение, поискаха жителите. Преди десетина години е имало камери, но по незнайни причини те са демонтирани и селото е оставено без надзор. Хората настояха и да се търси съдействие от община Плевен за почистване на гробищния парк, кметът на селото Найден Христов обясни, че от сдружението на кметовете е подготвено писмо до кмета на общината с искане на помощ от Паркстрой за всички селища от общината. Чака се отговор. Налага се и да бъдат орязани изсъхналите орехови дървета по пътя за Плевен, заради опасност от инциденти. От укрепване се нуждае и парапетът на моста над реката в центъра, тъй като поради острия завой, който следва и изпочупената преграда, често автомобили попадат под моста.

Народният представител Владислав Николов и общинските съветници поеха ангажимент да информират кмета на община Плевен за всички въпроси и проблеми, за да бъдат решени.