Над 150 човека от Плевенска област взеха участие в Националната среща на ГЕРБ

Събитието се състоя в зала 1 на НДК

Над 150 човека от Плевенска област взеха участие в Националната работна среща в зала 1 на НДК днес, организирана от националното ръководство на партията. Това бяха общински кметове и общински съветници, кметове на кмества, председатели на общински съвети, членовете на общинските и областните ръководства от ГЕРБ, народните представители от Плевенска област.

"ПП ГЕРБ може да бъде свалена само от ГЕРБ. Силата на ГЕРБ е чистота на партията, затова ако докопам някого от Вас за корупция - милост няма да има за никого. Всеки един от вас носи политическа отговорност. Всяка партийна организация трябва да бъде кристално чиста в борбата с корупцията. Това каза министър-председателят и председател на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната работна среща на ГЕРБ, на която присъстваха близо 4000 делегати от ГЕРБ от цялата страна. "Прекрасно знаете по места къде какво обществото не би приело – няма да го правите – край. Правете всичко, както пише по книга, по закон. От друго няма от какво да се притеснявате. Нещата, които правим са видими, хубави, добри, народът ги оценява. Събираме повече пари, повече харчим, ще станат добри неща”, посочи Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ бе категоричен, че ГЕРБ е партията на народа. "Нямам тайни от хората. Народът избра син на пожарникар и учителка, народът напълни тази зала с длъжности. Ако не сте честни, народът няма да ни търпи и ден. И с право!“, заяви Борисов.