Звездите на кикбокса излизат на ринга в Плевен този петък

Седем епични битки очакват плевенчани на "Ultimate team fight" в петък

Седем епични битки и много емоции очакват плевенчани в петъчната вечер, когато ще се проведе третата част от кикбокс лигата "Ultimate team fight". Зала "Балканстрой" се очаква да бъде пълна с фенове за сблъсъка между бойците на IKKEN PRO TEAM и НСА в стил К1.

Организаторите от СК "Скорпион" се справиха чудесно с организацията и се наложи да пускат допълнителни билети заради огромния интерес към събитието. Ценните хартийки са на цена от 10 лева. Има и възможност за резервация на ВИП маси за осем човека срещу 300 лева. Билети ще се продават и на касите на "Балканстрой" в деня на събитието.  За повече информация се обадете на телефон: 0878522649.

Акцент за плевенчани е участието на съгражданина ни Димитър Пенчев. Седемкратен Републикански шампион на България във всички рингови стилове на кикбокса. Той е балкански и вицеевропейски шампион за професионалисти в стил лоу кик. Пенчев е с над 100 мача зад гърба си. Той е син на едно от емблематичните имена в бойните спортове - Камен Пенчев, който е световен шампион по кикбокс за професионалисти в Сочи, Русия. от 1995 г.

Сред останалите бойци в зала" Балканстрой" ще са Сергей Александров – вицесветовен шампион по муай-тай, Александър Петров – световен шампион по кикбокс К1, Християн Андонов- балкански шампион, Христомир Ранчев, Цветозар Кючуков- Нинджата и др.

Зрителите ще станат свидетели на седем изключително атрактивни срещи. Всеки мач ще бъде по регламента на К1 в 5 рунда по 2 минути. Двубоите ще бъдат в 7 категории – до 60, 65, 70, 75, 80 , 85 и +85 кг.