Спартак ще търси задължителна победа срещу Локомотив в Горна Оряховица

Пловдивски рефер ще ръководи мача между двата тима

Пловдивски рефер ще ръководи мача между Локомотив (ГО) и Спартак (Плевен) от XXV кръг на "Б" ПФГ. На главния съдия Неделчо Гаджалов ще помагат Мартин Ангелов и Кирил Попов. Четвърти съдия на срещата ще бъде Стефан Павлов, а съдийски наблюдател – Никола Стаматов.

Срещата между Локомотив (ГО) и Спартак (Плевен) ще се проведе на 23 април, събота, от 17.00 ч. Това е поредният ключов двубой за Спартак, в който ще се търси на всяка цена победата. Единствено трите точки ще бъдат от полза в борбата за оцеляване.

Припомняме, че Спартак победи Ботев (Гълъбово) с 3:1 миналата седмица и със сигурност настроението в тима е приповдигнато. В последните 5 кръга Локомотив (Горна Оряховица) пък регистрира 5 равенства, като две от тях бяха на собствен терен срещу конкурентите на спартаклии в дъното Добруджа и Пирин (Разлог). "Железничарите" са трети в класирането с 42 точки и имат амбиции за второто място, което би ги пратило на бараж за влизане в "А" група. При нова евентуална издънка те ще се простят с целта си, така че трите точки са важни и за тях.