Плевенчанка стана част от магията на "Тоника Домини" и "Рики е Повери" (Видео)

Плевен Лайф

21-04-2016, 13:05

Снимка:

Lyubena Ninova/Official Facebook

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Плевенчанка ще пее на една сцена с легендарните "Рики е Повери"

"За мен беше чест да деля една сцена с тях", сподели Любена Нинова

Преди броени дни в зала "Арена Армеец" се състоя голям пролетен концерт с участието на "Тоника Домини" и световноизвестната италианска група "Рики е Повери". Българската публика имаше шанса да чуе не само златните хитове на двете популярни групи, но и няколко съвместни песни, направени специално за този концерт.

Вили и Краси Гюлмезови, заедно с Ева Найденова изпълниха над 20 любими шлагери за радост на почитателите си, сред които "Обич", "Мария", "Нека да е лято", а срещата с хубавата българска музика определено ще остане незабравим спомен за тях.

Участие в спектакъла взе и плевенчанката Любена Нинова, нашумяла преди години с изявите си в предаването "Аз пея в Ку-ку бенд" и "Файв старс". Тя бе сред вокалистите заедно с колегата си Владо Димов.

"Много беше хубаво. Тази зала те качва на 10 см от земята, огромен кеф! Много мил, емоционален и забавен концерт, на който публиката пя почти през цялото време. Главният виновник за всичко това се казва Красимир Гюлмезов - поклон за огромния труд и талант, маестро, за мен беше чест да деля една сцена с големите Тоника Домини и цялата прекрасна банда", сподели Любена.