Спартак в пълен състав и с настроение преди мача в Горна Оряховица

Иво Иванов, Даниел Васев и Теодор Михайлов на линия за мача в събота

Утре /23 април/ Спартак (Плевен) гостува на Локомотив (Горна Оряховица) в среща от 25-ия кръг на футболното първенство на Б група. Двубоят е от 17:00 часа на стадион „Локомотив“. Мачът е от изключително важно значение за съперниците. Плевенският тим продължава битката за спасение от изпадане. Домакините пък все още имат шансове да завършат на второто място, което ще им осигури участие в баража за изкачване в А група.

Спокойни бяха отминалите дни за Спартак. Победата над Ботев (Гълъбово) в миналия кръг повиши настроенето. Треньорският екип вече разполага с всички налични футболисти. Иво Иванов и Даниел Васев са здрави и тренираха наравно със съотборниците си. В състава се завръща и Теодор Михайлов, чието наказание изтече.

"Мач като всеки друг. Смятам, че сме подготвени за него. Ще излезем без страх. Локомотив е сериозен отбор, воден от амбициозен треньорски екип, който добре познавам. Със старши треньорa Александър Томаш не веднъж сме били съперници на терена. С помощниците му Косьо Мирчев и Тошко Кючуков пък бяхме съотборници. Уважаваме се, но сега сме от двете страни на барикадата и всеки преследва своите цели“, коментира пом.треньорът на Спартак – Диян Дончев.