Преглед на любителското художествено творчество се проведе в 55-ти инженерен полк - Белене

Участие в събитието взеха военнослужещи и цивилни служители

Прегледът на любителското художествено творчество, който се проведе в 55-ти инженерен полк – Белене, превърна датата 21 април в истински празник за личния състав, информират от "Сухопътни войски". Участие в събитието взеха военнослужещи и цивилни служители, които с таланта и отличната си подготовка впечатлиха публиката и значително приповдигнаха настроението.

Прегледът започна с изпълнения на военнослужещите от духовия оркестър, които специално за събитието бяха подготвили нови изпълнения и за пореден път показаха, че притежават талант и умения. Народни песни и песен от репертоара на Борис Годжунов и Тони Димитрова изпяха ефр. Николай Тенев и ц. сл. Ралица Босилкова. С богата програма от танци се представи и самодейният танцов състав на военното формирование, който веднага спечели публиката с изпълненията си, поднесени с много чувство и плам.

Командирът на полка полковник Росен Арабаджиев поздрави всички участници, изрази признателността и задоволството си от отличното им представяне и отправи пожелания за много бъдещи успехи.

Изпълненията бяха оценени от жури, което беше силно затруднено в класирането, поради прекрасното представяне на всички участници.