Деян Топалски преди "MaxFight 38": Подготвен съм чудесно, очаквам победа преди последния гонг

"Петък е денят, в който ще покажем кой колко може", сподели ММА боецът от Плевен

На 29 април, петък, Деян Топалски ще бъде сред звездите на 38-ата гала вечер от веригата "MaxFight". Както вече писахме, плевенчанинът ще се бие с Владислав Кънчев, а бойното шоу ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна.

Ето какво сподели Топалски пред Plevenutre.bg няколко дни преди сблъсъка.

"Подготвен съм чудесно и най-вече кондиционно съм на следващо стъпало. Toва е благодарение на кондиционните тренировки с Александър Георгиев. В подготовката спаринг партньори ми бяха Рoсен Димитров, Румен Димитров, Камен Георгиев и други. Боксовата ми техника също беше много подобрена от заниманията с моя боксов треньор Венцислав Иванов в ЦСКА, където проведох няколко здрави спаринга с национали по бокс на България в подготовката си", разказа Топалски.

"Този мач трябваше да стане миналата година, но пропадна заради тежка контузия в лакътя, която получих в предишния си двубой, провел се само месец по-рано. Това наложи да се оттегля от срещата. И сега, най-сетне, се намери кой да организира мача и е време да решим кой е по-добрият боец. Петък е денят, в който ще покажем кой колко може. Очаквам победа преди края на редовното време, но съм подготвен да играя до последния гонг без никакъв проблем", допълни Топалски по повод предстоящия сблъсък с Влади Кънчев.

Припомняме, че двубоят ще е елиминация за мач за Шампионския пояс на "MaxFight".