Група "Хоризонт" с изява пред плевенска публика в петък (Видео)

Рок бандата отпразнува своята 20-годишнина на сцената през 2014-та

Легендарната група "Хоризонт" ще зарадва плевенчани с концерт в петъчната вечер. Домакин на рок партито ще е "Rock 'n' Rolla club". Рок бандата, която отпразнува своята 20-годишнина на сцената през 2014-та, ще изпълни най-големите си хитове, включително и песни от последния албум "Прекалено любопитни" (2014 г.), който бе четвърти в дискографията им.

Група "Хоризонт" е една от малкото български групи, която устоява на своя стил и посока, независимо от моментните вкусове на масовата аудитория. Група, която не разчита на случаен бум в своята популярност, а работи последователно. Това го доказват все по-голeмият брой искрени почитатели на тяхната музика.

Над 3000 концерта и клубни изяви в България и чужбина (Южна Корея, Дубай, Унгария), участия на международни фестивали, песен, издадена от EMI в САЩ (“Ще избягам”), първото и единствено в историята на българската музика радио-турне, за 5 дни посетени над 50 радиостанции в цялата страна с акустични изпълнения на живо.

Хоризонт са сред финалистите на "Златния Орфей" 1994 г., група на годината за 1997 г., печелят приза рок хит на 1997 г., рок група с най-много изяви в страната за 2005, 2006 и 2008 г., през 2011 г.