Билетите за концерта на Любо Киров на привършване

"Ако се получат нещата, този концерт ще обиколи и други градове", обеща плевенчанинът

Любо Киров разказа повече за предстоящия си концерт на 9 юни в зала 1 на НДК. Билетите веча са на привършване, стана ясно от думите му в ефира на БНТ.

"Свирене на живо, с истински музиканти и пеене. Ще има много мои приятели - гости. Тези, които вече са си купили билети, ще са приятно изненадани от това, което ще се случва по сцената. Безкомпромисен звук и осветление. Една ретроспекция върху целия ми музикален път. Привършват билетите. Имах леко притеснение, но вече съм спокоен, виждайки как върви продажбата им", разказа Любо.

Билетите са на цена от 30 и 50 лева. "Всеки един купен билет е много специално отношение за мен. Моите фенове дават пари за музика, с което правят изпълнителят да бъде съществуващ в музикалното пространство", допълни известният плевенчанин.

"Поведението в клуб е едно, а на голяма сцена - с конкретна програма от два часа, е нещо друго. Винаги съм участвал в големи концерти, но като част от някакъв проект. Ако се получат нещата, този концерт ще обиколи и други градове", обеща Любо Киров.