Плевен става част от националното турне на група Khanъ (Видео)

На 24 май групата ще гостува в плевенският клуб Rock`n`Rolla

Смели и амбициозни! Тези от вас, които не познават Khanъ съвсем скоро ще имат възможност лично да се докоснат до тяхното творчество. Умело съчетават фолклорни мотиви с по-тежкия от своя страна метъл. За тях няма достатъчно епитети, музиката им е силно въздействаща, до което сами ще достигнете след като ги чуете.

През 2015 година групата издава първото си дебютно ЕП "Правда", което включва 3 авторски композиции - "Правда", "Жертва" и "Буря". В началото на 2016 година от Khanъ издават и първият си дългосвирещ албум - "Знамение". Много труд и опит се съдържат в 8-те авторски композиции, които групата представя в София. Две от песните включени в него са по аранжимент на български фолклорни песни.

В края на месец май предстои и първото им национално турне, на което ще представят своето творчество в 4 български града. Това са Пловдив, Бургас, Варна и Плевен.

На 24 май групата ще гостува в плевенският клуб Rock`n`Rolla. Събитието е с вход свободен и всеки който желае, ще може да се докосне и сдобие с тяхното творчество и мърчандайз.