"Албанският Тайсън" Нури Сeфери респектиран от Явор Маринчев, очаква труден мач

Хиената ще преследва пореден успех на профиринга

Боксьорът Нури Сефери сподели пред албански медии, че е респектиран от Явор Маринчев, с когото ще се бият на грандиозната галавечeр "Story 4" в Олтен, Швейцария. Бойното събитие ще се състои на 21 май, а билетите за него вече се грабят като топъл хляб.

"Няма съмнение, че ще това ще бъде едно много трудно предизвикателство за мен, тъй като опонентът ми има огромен опит, боксирал се е с повече големи имена. Но никога не съм се съмнявал и в моите качества", коментира Сефери, известен в родината си като "албанския Тайсън"

Припомняме, че в началото на март Явор Маринчев - Хиената записа престижна победа над бившия британски шампион по К1 и настоящ профибоксьор Адам Харт. Плевенчанинът буквално разпиля противника си на ринга в зала "Йорк Хол" в Лондон и със сигурност ще излезе пределно мотивиран за предстоящия мач със Сефери, преследвайки 12-ата си победа в професионалния бокс.

"Албанският Тайсън" пък ще направи своеобразно завръщане на боксовата сцена след повече от едногодишно отсъствие. Последният му мач се е състоял на 31 януари 2015 г., когато губи "WBO European cruiserweight title" от поляка Кристоф Гловацки.

Oчаквайте в близките дни и информация за подготовката на Явор Маринчев за предстоящия боксов сблъсък.