Мисията изпълнена: "Шампионска лига" по мини футбол в Плевен създаде вълнуващи емоции

Следващият проект на асоциацията в града на Панорамата ще е "Неделна лига"

В началото на април започна новият сезон на "Шампионска Лига" - Плевен. Надпреварата протече повече от успешно и интригуващо. 8 отбора се включиха в местното състезание като срещите преминаваха оспорвано, но и в приятелска атмосфера между играчите, създавайки вълнуващи емоции за всички.

Тимът на Реал Мадрид (Плевен) отново спечели титлата в мини футболното първенство на Българската асоциация по мини футбол. "Белите" момчета си осигуриха първото място в класирането два кръга преди края на шампионата, а снощи се състоя и нагрждаването. Куп награди и доста спортни артикули спечелиха най-добре представилите се през настоящия сезон. Бяха връчени призове за "Най-добър вратар", "Най-добър защитник" и "Най-добър играч". Специален гост на събитието бе футболистът на Нотингам Николай Тодоров.

"Благодаря на всички, които бяха част от изминалия сезон на мини футболното първенство на БАМФ. Благодаря на всички състезатели и целият екип на "Шампионска Лига" - Плевен за добрата работа и перфектното провеждане на надпреварата. Благодарности и за тези, които в даден момент са останали недоволни, защото вашите критики ще ни направят още по силни. Честитя на медалистите, победителите в индивидуалните отличия и всички отбори взели участие в първенството. Предстои кратка пауза за мен и моя екип, след което продължаваме с новите проекти", сподели президентът на БАМФ-Плевен Димитър Николов.

Неотдавна Николов разкри пред нашата медия, че асоциацията подготвя още събития в града на Панорамата - купата на асоциацията "Купа Плевен", както и новият проект "Неделна Лига".