Адриана Николова - Печенката: Много съм горда с Леон!

Талантливите плевенчани разказаха в "Часът на Милен Цветков" за съвместната си работа

Адриана Николова, по-известна като Печенката, гостува в "Часът на Милен Цветков". Младата плевенчанка наскоро представи доста нетипична за нея песен - "My love", с което изненада мнозина меломани. Световната шампионка по бийтбокс се появи в студиото с малкия Леон Петков, който нашумя с участието си в миналия сезон на "България търси талант", завършвайки на трето място.

"Не изневерявам на стила си, просто експериментирам. Престраших се и реших да го направя това нещо. Даже в песента има бийтбокс", уточни Печенката относно новия си проект.

"Много съм горда с Леон!", допълни Адриана, уточнявайки, че малчуганът от Плевен е сред най-големите таланти в нейната школа. Двамата се запознали преди година и половина. Тя трябвало да тръгва за участие, но се обадил бащата на Лео, който на момента поискал спешна среща с нея. Обяснил, че детето му ще участва в тв предаване и се нуждаят от уроци. Адриана и Леон започнали съвместна работа половин година преди старта на шоуто, но продължили и след неговия край.

11-годишният талант не пропусна да демонстрира бийтбокс възможностите си и пред Милен Цветков, показвайки, че става все по-добър и много скоро ще гони световните върхове по примера на Печенката.