Заместник-областният управител на Плевен от АБВ подаде оставка

Това обяви самият той на профила си във Фейсбук

Заместник-областният управител на Плевен oт квотата на АБВ Красимир Иванов е подал заявление за освобождаване с днешна дата от заеманата от него длъжност. Това обяви самият той на профила си във Фейсбук.

"Сърдечни благодарности към всички близки, приятели, познати и непознати, които ме подкрепяха през годините на моето обществено развитие, надявам се да съм оправдал доверието, което ми е гласувано. Надявам се и да не съм давал повод да се срамуват от мен, а ако волно или неволно съм ги накарал да се почувстват обидени или огорчени, моля да бъда простен. Благодарност и към служителите на Областна администрация - Плевен за тяхното професионално отношение в процеса на съвместната ни дейност, на хората от държавната и общинска администрация, с които работихме отговорно и честно единствено и само за подобряване на областните политики и тяхното „обръщане с лице“ към потребностите на хората, за добруването и просперитета на област Плевен", пише Иванов.

"Надявам се тази откритост, откровеност и почтеност, която зададох в председателстваните от мен областни звена, съвети и комисии да се съхрани от тях и продължи, защото както много пъти съм го казвал никой няма нужда, най-малко българските граждани от „изкривяване“ на информацията, неглижиране на потребностите, избягване на трудностите и „потапяне“ пред проблемите, стоящи на дневен ред пред България, поглед насочен не само и основно в настоящето и обозримото, а поглед и към по-далечното, но така неизбежно за поколенията след нас бъдеще! Благодаря и на хората, които ми се довериха и ми предоставиха възможността да ги представлявам и бъда, мисля полезен. Оставам с положителни чувства и емоции! За мен бе чест!", завършва Иванов в  емоционалния си статус.