Областният управител на Плевен присъства на отбелязването на 95 години от създаването на СОУ "Неофит Рилски" – Кнежа

Ралица Добрева връчи плакет на директора на училището

Областният управител на Плевен Ралица Добрева и кметът на Кнежа Илийчо Лачовски уважиха тържествата по повод отбелязването на 95-та годишнина от създаването на СОУ ”Неофит Рилски” в Кнежа. Госпожа Добрева отправи своите пожелания към ръководството на училището, преподавателския състав, учителите и учениците, информират от пресцентъра на областната администрация.

"95 години са една респектираща възраст, уплътнена с много мъдрост, богата история и сбъднати мечти. За всеки, чиято житейска съдба по един или друг начин, се е преплела с тази на училището, днешният ден е наистина празник. Зад постиженията на възпитаниците на СОУ "Неофит Рилски” и тяхната успешна реализация не само у нас, но и в чужбина, стоят ентусиазмът, вярата и професионализмът на едни прекрасни учители, отдадени на професията.”, каза Областният управител Ралица Добрева.

Тя връчи на директора на училището госпожа Кордашка плакет на областния управител и пожела на всички здраве, целеустременост и смелост в мечтите, "защото резултатът от вашия труд ще стане неизменна част от бъдещата вековна училищна летопис!”.

Изявени учители и ученици, допринесли с работата си и своето представяне в състезания, олимпиади и спортни надпревари, за издигане имиджа на училището, получиха от директора на СОУ "Неофит Рилски" – Кнежа грамоти и подаръци.