Филип Аврамов с музикален спектакъл в Плевен - "Бог рок" (Видео)

Със специалното участие на Калин Вельов и приятели

Популярният актьор Филип Аврамов ще гостува в читалище "Съгласие" на 2 юни с музикалния спектакъл "Бог Рок". Със специалното участие на Калин Вельов и приятели!

Свежарски текст с много хумор! Човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов е в главната роля в този невероятен музикален спектакъл! Както видяхме от шоуто Като две капки вода”, Филип може да пее и да танцува невероятно. Тук обаче - освен това - той ще свири на китара, ще свири и на хармоника, и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на… "Дяволската музика". Всъщност именно тя – музиката е и главното действащо лице. Онази "забранената" от 60-те, 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като "забранения плод” става все по-търсена и слушана! Такова ще е и настроението на "Бог рок"! Бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Kocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус легенди.

Билети в билетен център срещу Дом на книгата /до кафе "АЙСБЕРГ"/, от понеделник до петък - от 10.00 до 13.30 и от 14.30 до 18.00 часа; тел. 0887 445264