Стратегия за управление на общинската собственост ще обсъжда местният парламент

Двадесет и четири точки включва дневният ред на редовната сесия на Общинския съвет

Двадесет и четири точки включва дневният ред на редовната сесия на Общинския съвет, която ще се проведе на 26 май (четвъртък) от 09.00 часа в Конферентната зала на Община Плевен в сграда "Гена Димитрова".

Кметът Георг Спартански внася предложения относно обявяване на конкурси за управители на три общински дружества: „Диагностично-консултативен център II - Плевен” ЕООД, „Дентален център I - Плевен” ЕООД и „Медицински център за рехабилитация и спортна медицина I -Плевен” ЕООД. Негово е и предложението относно приемане на Стратегия за управление на общинската собственост в Община Плевен за периода 2016-2019 г.

Съветниците ще гласуват предложение за безвъзмездно прехвърляне в собственост на Община Плевен на два имота - частна държавна собственост, намиращи се на ул. „Сан Стефано”, преди входа на парк „Кайлъка”.

Постоянната комисия по „Образователна политика и читалищна дейност” предлага на съветниците да освободят от такса битови отпадъци за предходни периоди читалищата на територията на Община Плевен, информират от пресцентъра на местната управа.