Плевен в очакване на битките от турнира "Александър Владимиров"

Състезанието започва в петък в спортната зала на медицинския университет от 17.00 часа

Утре в Плевен започват битките от турнира "Александър Владимиров". Отборите пристигат днес в града на Панорамата и ще имат около ден за аклиматизация. Припомняме, че състезанието в петък ще стартира от 17 часа в спортната зала на медицинския университет. Финалите са в събота от 10 часа сутринта. Входът е свободен!

Близо 100 боксьора от водещи клубове във всички възрастови групи (жени-мъже) ще имат шанс за изява в Плевен. Moмчетата и момичетата на Сашо Владимиров от БК "Мизия 80" също проведоха солидна подготовка и ще дадат всичко от себе си, за да зарадват плевенската публика, която със сигурност ще ги подкрепи подобаващо на местна почва.

Очакват се и редица специални гости да акостират в Плевен, за да уважат първото издание на спортната проява. Сред поканените е и Кубрат Пулев.

Припомняме, че турнирът се организира от световния шампион и президент на БК "Мизия 80" Александър Владимиров със съдействието на Българска Федерация по Бокс и Община Плевен. Най-добрите състезатели ще бъдат наградени с купи и медали.