ПИБ отпразнува 18 години на своя клон в град Ловеч

На събитието присъстваха клиенти, бизнес партньори и приятели на Fibank от града и региона

Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза с коктейл 18 години от откриването на своя клон в град Ловеч. На събитието присъстваха клиенти, бизнес партньори и приятели на банката от града и региона.

В обръщението си към гостите на събитието и към целия екип на банката, управителят на клон Ловеч – г-н Николай Николов, благодари за доверието и успешното сътрудничество през тези 18 години.

"За тези 18 години клон Ловеч изгради имидж на доверен партньор на бизнеса и гражданите в региона, на социално-ангажирана банка, чието име се свързва с лоялност и стабилност. С финансовата подкрепа на Първа инвестиционна банка, клон Ловеч, бяха реализирани множество бизнес проекти в различни сфери на местната икономика: производство, селско стопанство, строителство, търговия, транспорт и туризъм. Успешно финализирахме десетки проекти по оперативните програми на Европейския съюз: Иновации и конкурентно способност, Енергийна ефективност, Програми за развитие на земеделието и селските райони.

Независимо от всички трудности и голямата конкуренция, завоювахме сериозен пазарен дял. Като трета по големина и най-голяма българска банка в страната, ние сме горди и удовлетворени от факта, че наши клиенти са повече от 16 000 граждани и 1000 фирми от цяла Ловешка област: Ловеч, Троян, Луковит и Тетевен”, каза още г-н Николов, който е и регионален мениджър на Банката за Северозападния регион.

Клон Ловеч на Първа инвестиционна банка се намира на адрес: ул. „Търговска” 12 и обслужва клиенти всеки делничен ден с работно време от 9:00 до 17:30 часа. В него работят общо 35 високо квалифицирани служители.