Спартак с всички налични играчи срещу Добруджа

Вярваме в обективната работа на съдиите, коментира старши треньорът Диян Дончев

Утре /21 май/ Спартак (Плевен) гостува на Добруджа (Добрич) в среща от 29-ия предпоследен кръг на футболното първенство на Б група. Двубоят е от 18:00 часа на стадион „Дружба“. Мачът е поредният с изключително важно значение за плевенския състав, който продължава битката за спасение от изпадане.

Тренировъчният процес през седмицата протече нормално. Треньорският екип разполага с всички налични футболисти, информира пресаташето Димитър Стефанов.

"Трите поредни мача, които спечелихме успокоиха обстановката в отбора. Вече обаче сме ги забравили. Продължаваме да сме максимално концентрирани, защото нямаме право на отпускане, докато не изпълним задачата си. За нас предстоящия мач срещу Добруджа е като всеки друг – труден. Сериозно се подготвяхме за него. Футболистите осъзнават, че ни предстои тежко изпитание и тренираха с нужното старание и сериозност. Не се интересуваме от съперника, нито от останалите мачове. Концентрирани сме изцяло върху предстоящите 90 минути в Добрич. Трябва да ги изиграем така, че след последния съдийски сигнал трите точки да са в нашия актив. Вярваме в обективната работа на съдиите“, коментира старши треньорът на Спартак – Диян Дончев.