Броени дни до най-голямото музикално събитие в живота на Любо Киров

Плевенчанинът с концерт в зала №1 на НДК на 9 юни

"Не знам защо се напъвам да правя концерт в зала 1 на НДК, при положение, че всички си мислят, че вече съм имал концерт там", сподели певецът Любо Киров в интервю за FM+ по повод предстоящия си концерт на 9 юни в зала 1 на НДК.

"Малко музиканти от моето поколение дръзват да поемат отговорността да напълнят зала 1, единствено Белослава го направи и то тази година. За мен е истинско предизвикателство, защото може да имаш много харесвания във фейсбук или фенове из страната, но да продадеш всички билети за тази зала е индикатор за кариерата. Когато някой купи билет за твои самостоятелен концерт, тогава усещаш истинското уважение към теб и твоето творчество", сподели известният плевенчанин.

На 9 юни ще можете да се насладите на 2 часа от най-доброто от Любо Киров, а той самият се е погрижил всеки да бъде приятно изненадан като е поканил гост-музиканти, които реши да запази в тайна до концерта. А заедно с него на сцената ще излязат Калин Вельов – барабани, перкусии; Живко Петров – клавиши; Ангел Дюлгеров – китари и Латида – вокали.

"За мен е важно какво искат феновете и за това се поставям на тяхно място в публиката и подготвям всичко така, че да дам това, от което слушателите се нуждаят. Освен песни от моя репертоар ще изпълня и парчета, които съм писал за други изпълнители", каза Любо Киров.