Плевенчанин снима филм с холивудската легенда Дани Глоувър

Иван Костадинов изкара тримесечен курс на обучение по актьорство в Лос Анджелис

Каскадьорът и актьор Иван Костадинов е част от каста на "Death race 4" /"Смъртоносна надпревара 4"/, научи Plevenutre.bg. Плевенчанинът, който все по-често снима с холивудските величия, разкри, че в лентата участва и легендарният Дани Глоувър, познат на всички киномани като партньора на Мел Гибсън в поредицата "Смъртоносно оръжие".

"Кадрите са доста добри, даже много добри, бих казал. Хубава роля ми дадоха. Играя дясната ръка на главния "лош" герой в надпреварата и за мое щастие оставам жив след всичките премеждия", загатна малко от сюжета Иван Костадинов пред Plevenutre.bg. Той сподели също така, че е изкарал тримесечен актьорски курс в Лос Анджелис, а в близко бъдеще му предстои нещо още по-голямо в професионален план, но на този етап не иска да го обявяваме официално.

Първите три части на поредицата "Смъртоносна надпревара" са особено популярни по целия свят. Досега в нея са участвали Джейсън Стейтъм, Тайрис Гибсън, Винг Реймс, Шон Бийн, Дани Трехо, Люк Гос и др. Според сюжетната линия осъдени затворници се състезават с коли в смъртоносна надпревара за живота и свободата си.

В четвъртата част, зад която стои режисьорът Дон Майкъл Пол ("Мъртъв и половина", "Островът"/, освен Дани Глоувър, участват Фредeрик Колер (познат от предишните части на "Death race") и Зак Макгоун (нашумял с роля в хитовия сериал "Стоте"). Това става ясно от информация на IMDB.com.

Работата по филма продължава и все още не е обявено кога ще се състои неговата официална премиера.