Още една плевенчанка атакува попфолк небосклона (Видео)

Миро доведе Зоя Мутишева в Hit Mix Music, разкри композиторът и продуцент Оцко

Плевенчанката Зоя Мутишева се вля в редиците на новата музикална компания "Hit Mix Music", зад която стои популярният македонски композитор Йорданчо Василковски - Оцко.

Ангелогласната изпълнителка стартира официално своята музикална кариера с първия си сингъл "Твоите сини очи". За публиката обаче тя е добре позната от участието й в телевизионния формат "Гласът на България", където безапелационно спечели сърцата на феновете с невероятно присъствие и глас, който оставя трайно следа у всеки, който го е чул. Неин треньор бе Миро, който неведнъж е споделял, че именно Зоя е неговата надежда в България да се роди нова звезда, която да обедини талант, красота и доброта. Именно той я завел на прослушване в "Hit Mix Music", а талантът й веднага спечелил продуцентите.

"Още в зародиш, когато обсъждах с Миро старта на Hit Mix Music, той бе категоричен, че има едно момиче, което заслужава и има качества да бъде на сцена. Свърза се с нея и тя веднага дойде в студиото. Прослушах я и бях категоричен, че това е артист, който един ден ще бъде на върховете на класациите", споделя Оцко.

Дебютната й песен "Твоите сини очи" вече регистрира над 500 хиляди гледания и безброй положителни коментари, което е успешен старт за една вдъхновяваща кариера. Оцко е автор на песента, текстът е на Мариета Ангелова.