С пъстър празник посрещнаха 50-годишния юбилей в ясла "Гергана"

Мисия

27-05-2016, 15:27

Снимка:

Община Плевен

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

От Жени ГЕРБ – Плевен освежиха двора на детска ясла "Гергана" за празника

Поздравителен адрес от името на Георг Спартански прочете заместник-кметът по финанси Милен Яков

С весело тържество, в което се включиха всички малчугани, детска ясла "Гергана" отбеляза 50 години от създаването си днес. Директорът на детското заведение Росица Александрова приветства официалните гости, бившите и настоящи служители, както и събралите се родители, на които благодари за доверието да поверят децата си именно на този екип. Toва информират от пресцентъра на общината.

Поздравителен адрес от името на кмета Георг Спартански прочете заместник-кметът по финанси Милен Яков. "В "Гергана" вече толкова години наред успешно си дават среща добрите възпитателни традиции и стремежът за новаторство и най-съвременни тенденции. А над всичко това е голямата обич към най-малките граждани на Плевен - децата, които са най-важният ни стимул да превърнем нашия град в уютен и красив дом за тях и техните родители”, пише в обръщението по повод празника Георг Спартански. Яков връчи на г-жа Александрова плакета на кмета, картина и играчки за най-малките.

Присъстващите бяха поздравени и зарадвани с подаръци и от председателя на ПК по "Култура, вероизповедания и международна дейност” в ОбС – Плевен, Петя Василева. Както подобава на всеки празник, тържеството завърши с голяма торта.