Маестрото към Ваня Делийска: Може да се гордеете с вашите деца!

Смесен хор "Звъника" изпя блестящо една от знаковите песни на Ку-ку бенд - "Ад и рай"

Децата от смесен хор "Звъника" за пореден път демонстрираха уникалните си качества в "Игра на хорове" и се справиха блестящо със задачата "Песни на Ку-ку бенд". Възпитаниците на Ваня Делийска имаха за задача да изпеят "Ад и рай" и успяха даже да задминат очакванията на журито. Те изненадаха Годжи, Маестрото и Ивайло Вълчев с това, че изпяха първите строфи на песента на английски. На висота беше и стайлингът им - половината деца бяха облечени в бяло, а другата половина - в черно.

"Не съм си представял, че тази песен може да звучи по този начин, и то изпята от деца. Беше красиво", сподели Годжи, който е композитор на песента. ""Ад и рай" е една от знаковите песни на Ку-ку бенд. Във ваше изпълнение прозвуча кристално, чисто, много ми допадна и много ми хареса. Госпожо Делийска, може да се гордеете с вашите деца!", обърна се Евгени Димитров - Маестрото към ръководителката на плевенската формация.

Смесен хор "Звъника" получи шестици от Годжи и Вълчев, а Димитров оцени с петица изпълнението им. Общата оценка от 5.67 постаи младите таланти на трета позиция в задачата, а във временното класиране също са трети с 5.58. Водачи в подреждането са ХФУ "Филип Кутев" и ВА "Фортисимо" с по 5.75.

Задачата за следващата седмица в "Игра на хорове" е песни на "АББА". Смесен хор "Звъника" ще трябва да подготви парчето "Чикитита".