Невяна Владинова: Оттук нататък ще имам още по-голямо желание да се усъвършенствам

Много съм щастлива, че първият ми медал от Световна купа се случи пред родна публика, сподели плевенчанката

Невяна Владинова изигра с много настроение съчетанието си на лента и взе бронза с 18.250 точки, което е най-високата оценка за нея в цялото състезание. Това е и първо отличие в кариерата на Владинова за Световната купа. Плевенчанката бе изключително радостна от постижението си. "Много съм щастлива, че първият ми медал от Световна купа се случи пред родна публика.  Надявам се да съм зарадвала всички. Определено беше едно уникално преживяване да играя пред тази публика, която много ми помогна да дам всичко от себе си“, сподели Владинова.

"Обнадеждават ме и ме стимулират тези оценки за следващата част от сезона. Оттук нататък ще имам още по-голямо желание да работя и да се усъвършенствам. Може би сега имам повече самочувствие, но не трябва да се главозамайвам, има още върху какво да се работи. Забравяме това състезание и продължаваме да работим", коментира още грацията ни.

"Усещането е уникално. Да ти станат на крака…за мен публиката винаги е била най-голям съдия, винаги съм се радвала много, когато съм успявала да трогна публиката“, каза още Невяна Владинова.