Необходими са още средства за изграждането на Алеята на спортната слава в Плевен

До момента са закупени железата за основите на съоръжението и е изготвен архитектурния план

Продължава кампанията за набиране на средства за изграждането на Алеята на спортната слава в Плевен. Припомняме, че с амбициозното начинание се заеха от плевенското сдружение "Рицари без броня", а Plevenutre.bg подкрепя инициативата от самото начало.

До момента са закупени железата за основите на съоръжението и е изготвен архитектурния план. Необходимите средства за завършване на цялата площадка все още не са събрани, но всички имаме силата и вярата, че ще успеем да реализираме спортния проект много скоро и той ще се превърне в атрактивно място за плевенчани.

Алеята на Спортната слава в Плевен е планирана да се намира в парк "10 декември", който се намира над училище "Христо Смирненски". Идеята е уникалната спортна площадка да събере имената и постиженията на успели плевенски спортисти, чиито победи да мотивират младите хора да последват техния пример. Много от тях, както и местни бизнесмени, вече афишираха желание за финансова и всякаква друга подкрепа през последните месеци.

За официалното откриване на площадката ще бъдат поканени всички именити плевенчани, носили ни радост през годините на спортната сцена.

Всеки може да помогне на сметката на сдружението:

IBAN: BG28IORT73801036939700
BIC: IORTBGSF ИНВЕСТБАНК
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 0896 66 32 27