Мотор шоу "Полицейска академия" идва в Плевен (Видео)

Каскади с мотори, АТВ- та, коли, бусове, горящи стълби и още

Популярното мотор шоу "Полицейска академия" идва в Плевен. Каскади с мотори, АТВ- та, коли, бусове, горящи стълби... И всичко това под звуците на мощен рокенрол от 2 до 5 юни на паркинга до стадион "Плевен". 

Шоуто е създадено и продуцирано от Иво Долапчиев, който от дълги години е професионален шофьор и каскадьор. Долапчиев отдавна работи с най-добрите в бранша в цяла Европа и създава зрелищни шоу програми на ревящи и димящи колела. Натрупвайки опит, умения и успехи дори и в Италия, Гърция и др. страни, той решава да направи свое собствено шоу. Миналата година събрал екип, който да представи спектакъла му и на родна земя, като за осъществяването на проекта си Долапчиев се свързва с група EXPOSE. Те изпълняват рок парчета, подчинени на сюжета и каскадите в шоуто, а нежната половинка – Цвети е водеща на представлението. Компания в Плевен ще й прави Росен Янчев от X-Factor.

Атрактивните номера включват каране на кола на две гуми, екстремно дрифтене с каскадьор върху капака на колата, акробатики върху мотори, невероятни изпълнения по време на каране на АТВ, горящ човек, огнено шоу, демонстрация с  мощен дракстер, преобръщане с мотор, минаване на автомобил през горяща "бомба", чупене на висока дървена стълба от кола, върху  която е качен каскадьор и т.н. Ще има и участници от Италия, издадоха организаторите