Уникалното шоу "Полицейска академия" спря дъха на плевенчани (Видео)

Плевен Лайф

04-06-2016, 12:45

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мотор шоу "Полицейска академия" идва в Плевен (Видео)

Връхната точка на уникалните каскадьорски изпълнения е т. нар. "Глобус на смъртта"

Каскадьорско шоу с мотори и коли по сюжета на "Полицейска академия" се превърна в истински хит за плевенчани още след първите си две представления.

"Ченгета" и "бандити" акостираха на паркинга до стадион "Плевен" в четвъртък и вече изнесоха две програми, към които малки и големи проявиха огромен интерес. Тази вечер от 19:00 часа, както и на 5 юни, неделя, от 11:00 и 18:00 часа, са останалите издания на плевенска територия, така че се възползвайте и ги посетете.

Мотор шоу "Полицейска Академия" е създадено и продуцирано от Иво Долапчиев, който дълги години работи в Европа с най-добрите каскадьорски шоу-програми. Целият спектакъл е подчинен на сюжетна линия и всички участници имат своите роли.

Шофиране на автомобил на две гуми, мотор – на една, дрифтене, АТВ-та, стънт каскади с пистови и кросови мотори, танцьорки в полицейски униформи, горящи стълби и всевъзможни опасни номера…

Връхната точка на уникалните каскадьорски изпълнения е т. нар. "Глобус на смъртта", в който включват и някой от публиката (мотор кара в метална сфера, а вътре има и човек от зрителите).

Водещ на шоуто пък е колоритният участник в X-FACTOR – Росен Янчев.