Депутатът Пламен Тачев проведе срещи в Славяново, Ленково и Долни Вит

В двете села бяха обсъдени много наболели проблеми

Народният представител от ГЕРБ-Плевен инж. Пламен Тачев и общинските съветници от ГЕРБ - Плевен Дарин Ангелов и Цветомир Генчев уважиха 10 годишнината на Хоспис “Свети Лазар“ в гр. Славяново, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

След кратка обиколка гостите се запознаха с постигнатото през годините и пожелаха на ръководството и персонала на здравното заведение да надграждат започнатото дело. Те заявиха, че в тяхно лице имат подкрепата и могат да разчитат при осъществяването на бъдещите си планове.

Ползотворни бяха и срещите с жителите на селата Ленково и Долни Вит, които вече се радват на нови беседки, изградени благодарение на инж. Пламен Тачев и общинските съветници от ГЕРБ - Плевен Дарин Ангелов и Цветомир Генчев. Инициативата за осъществяване на тези срещи бе на кметовете от ПП ГЕРБ – Гулянци, Красимир Янчев, Бялка Георгиева и съветниците от ГЕРБ в Община Гулянци - Владислав Иванов и Мими Караджова.

В двете села бяха обсъдени и много наболели проблеми, като в с. Ленково се акцентира върху неотложната нужда от ремонт на пътя до гробищния парк, с който инж. Пламен Тачев се ангажира да осъществи в рамките на месец. В с. Долни Вит гостите бяха посрещнати с изпълнение на самодейния фолклорен състав към читалище „Христо Ботев”. И тук гостите се ангажираха с осигуряването за дейността на фолклорния състав, озвучителна система, част от реквизита и подпомагане на участието им в фолклорни фестивали, на които те и досега се представят печелейки призови места.