Марио Петров излиза срещу дебютант този четвъртък в Лондон

28-годишният плевенчанин ще търси третата си победа в своята седма среща като професионалист

Както вече писахме, плевенчанинът Марио Петров ще е сред бойците на грандиозна професионална боксова гала вечер, която ще се проведе на 9 юни в зала "York Hall" в Лондон. Възпитаникът на спортното училище в града на Панорамата ще се качи на ринга за сблъсък с британеца Джордж Джейго. Битката им ще бъде в категория до 68 кг.

Интересното в случая е, че Джейго няма нито един професионален боксов двубой и това ще бъде първата му профи среща на ринга, което означава, че ще е максимално амбициран за добро представяне. В боксовата енциклопедия boxrec.com все още няма въведена информация относно биографията му, но в youtube има кадри с негови мачове като аматьор в Англия, от които става видно, че през последните две години се е подвизавал и в категории до 60 кг и до 64 кг.

Припомняме, че 28-годишният Марио ще търси третата си победа в своята седма среща като професионалист. Гала вечерта, организирана от "Queensberry Promotions" ще включва 9 сблъсъка, а английската телевизия "TV Box Nation" e включила галата в програмната си схема.