Плевенски младежи с отлична изява на турнир по плажен волейбол

Отборът на МГЕРБ-Плевен мери сили с Русе, Търговище, Силистра и Разград

Отборът на МГЕРБ-Плевен се представи отлично на турнир по плажен волейбол, организиран от областната структура на Предприемачи ГЕРБ - Русе. Народният представител Пламен Нунев откри тази сутрин събитието, което включваше и футболна надпревара.

Над 3 часа участниците от областите Русе, Плевен, Търговище, Силистра и Разград мериха сили на терените с изкуствено покритие, находящи се в кв. "Дружба 3“ и в комплекс „Олимпия“.

Първо място на турнира по плажен волейбол зае тимът на Русе, следван от Разград и Плевен.

Купи, медали и нови топки получиха и отборите, състезавали се по футбол. Класирането тук е следното: Силистра, „Медика“ - Русе, Община Русе, Предприемачи Русе, Търговище , Разград.

Депутатът Пламен Нунев поздрави включилите се в спортната проява от Северна България за проявената воля за победа и толерантност на терена.

Събитието уважиха с присъствие регионалният представител на Министерството на младежта и спорта Иван Дончев, председателят на Областния съвет на Българския футболен съюз Димитър Димитров, Ангел Стефанов – областен клубен ръководител на Предприемачи ГЕРБ – Русе, членовете на областното ръководство на Предприемачи ГЕРБ Иван Иванов и Бедрос Пехливанян.