Владинова и останалите грации със свити сърца преди старта на Европейското

Нашето Цветенце би искала момичетата да завършат по най-добрия начин многогодишния си къртовски труд в залата

Утре стартира Европейското първенство по художествена гимнастика в Холон, Израел, но ситуацията в родния щаб е тежка и напрегната. Въпреки всичката помия, която се изсипва през последните 48 часа, момичетата ще излязат с гордо вдигнати глави и ще дадат всичко от себе си.

"Тежко и болезнено е, че вместо да следим хода на подготовката и състезанието, сърцата ни, и особено тези на нашия щаб в Израел, са свити от мъка за Цветенцето... Прочетохме много обвинения защо пишем за тренировки и състезания в този момент... Ужасно е трудно, няма подходящи думи за случая, но ние сме убедени, че нашето Цветенце ще се оправи и всичко, което тя би искала е момичетата да завършат по най-добрия начин многогодишния си къртовски труд в залата", съобщиха от федерацията по художествена гимнастика в ново официално изявление.

Припомняме, че плевенчанката Невяна Владинова ще представя България в индивидуалната надпревара на форума в Израел. Регламентът тази година на европейското включва само многобой, без финали на уредите. Неви е с 15-ти стартов номер и започва с обръч в събота.

Кураж и късмет на момичетата!