Спрягат бивши звезди на ЦСКА за Спартак (Плевен)

Първата тренировка на плевенчани е преместена за 20-ти юни

Продължава неяснотата около новия сезон на "Б" група (вече обявена като Втора лига). Същата е ситуацията и с плевенския Спартак. Официална информация около случващото се в отбора липсва, но това пък не пречи на привържениците да водят дискусии в своя фен форум spartak-pleven.bg и да бъдат своеобразен източник на новини.

Очакваше се плевенчани да започнат подготовка на 17 юни, но се оказва, че първата им тренировка е преместена за 20-ти юни, понеделник.

Според близки до клуба Спартак ще бъде подсилен през новата кампания с двама бивши футболисти на ЦСКА - Йордан Тодоров и Костадин Стоянов. В действителност контрактът на Тодоров с Монтана изтича в края на месеца и новият наставник Стевица Кузмановски нe смята да разчита на него, но бившият национал все още не е казал къде ще продължи кариерата си. 30-годишният Стоянов пък за последно игра във Верея (Стара Загора). Той също има записани мачове с националната фланелка на България.

Сред напускашите Спартак пък се спряга името на Цветомир Тодоров.

Разбира се, цялата информация е непотвърдена и не ни остава нищо друго, освен да се надяваме скоро да получим нещо официално и от клуба. Припомняме, че Спартак трябва да изиграе първата си контрола на 24 юни в Тетевен срещу ЦСКА.