Още любими актьори на сцената на летния театър през юли и август (Видео)

Албена Павлова, Ненчо Илчев, Тончо Токмакчиев, Кирил Ефремов, Виктор Калев и др.

Още любими актьори ще акостират на сцената на летния театър през юли и август. Това информираха организаторите на инициативата Лятна театрална кино сцена "Кайлъка".

"Мъже под чехъл", 13 юли

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса Албена Колева в звездното обкръжение на Тончо Токамкчиев и Кирил Ефремов.

"Грамофонът", 20 юли

Едно вълнуващо пътешествие през годините, изпълнено с хумор, носталгия и любов. Автобиографични истории на Виктор Калев и български песнина любими изпълнители, изпяти и изиграни от аткьора.


Текст: Ваня Щерева / по разкази на Виктор Калев /.
С участието на: Виктор Калев и Дани Милев бенд: Неделяна Христова, Митко Милев, Иво Дуков и Дани Милев.

"Любов в лудницата", 1 август

Някой изненадващо нахлува в живота ти. Заявява, че е безумно влюбен в теб от години. Сваля на масата карти с бъдеще, за което винаги си мечтал. Как ще отиграеш това раздаване? Партия покер, която доказва, че влюбването никой не знае кога, защо и как се случва.

Двама първокласни играчи. Кой какво ще заложи? Кой какво ще спечели? Напрегната игра с много комедийни обрати и неочакван финал. Участват: Албена Павлова и Ненчо Илчев.

"Живак", 8 август

Дебют на актьора от врачански произход.
Димитър Живков като автор на пиеса, посветена на врачанския манталитет, чувство за хумор и светоглед.
Три разказа, проследяващи различни уникални човешки съдби, изиграни с патос и майсторство.
Една борба с отраженията на живота ни, които се превръщат в самия живот, за съжаление.
Един спектакъл за това как споменът за корените и за истинските ни чувства може да ни възроди.