Люси Дяковска: Предстоящият концерт под звездите в Плевен е много специален

Плевенчанката е трогната, че хората идват да гледат едно изкуство, което все още не е толкова популярно у нас

Люси Дяковска е със стегнат куфар отново, тъй като й предстоят последните три концерта от турнето. Напомняме, че на 7 юли от 21.00 часа популярната плевенчанка ще изнесе спектакъл в двора на Регионален исторически музей - Плевен. Заедно с нея ще бъдат Плевенска филхармония, момичетата от АВА, диригента Левон Манукян и пианиста Георги Милтиядов. Преди това им предстоят визити в летните театри на Бургас и Варна.

"Да бъда на българска сцена, пред българска публика... Трябваше да стана на 40 години, за да ми се случи. Всичко е толкова по-красиво, отколкото можех да си представя", сподели Люси в предаването "Преди обед" по повод първоначалните притеснения за концертната си обиколка, в която пее мюзикъли.

"Емоцията е по-различна с мюзикълите. Обменяме с публиката по-дълбоки емоции, има повече свързаност между нас. Винаги съм много трогната, че хората идват да гледат едно изкуство, което все още не е толкова популярно у нас", допълни Люси.

"Ще завършим турнето в Плевен на открито. Тези предстоящи концерти под звездите са много специални. Да виждаш луната, да пееш за нея... Много е емоционално", каза още гласовитата изпълнителка.