Долапчиев: Искрено се надявам един ден отново да стигна до ЦСКА

"Успях да докажа, че не са били прави, когато ме махнаха", коментира нападателят на Спартак (Плевен)

Нападателят на Спартак (Плевен) Григор Долапчиев сподели, че на "Българска армия“ не са били прави, когато са го освободили от ЦСКА. Според него той е доказал това с попадението си, с което донесе на Спартак победата с 1:0 над "червените“ в контролна среща, играна в Тетевен.

"Значението на този гол за мен беше да докажа, че явно не е трябвало да ме махат. И от една страна се радвам, че успях да докажа, че не са били прави, но от друга - малко ми е гадно за феновете и за самия отбор. Но това е положението, аз съм професионалист и трябва да играя на сто процента във всеки мач. И го правя", сподели голмайсторът на Спартак (Плевен) пред sportal.bg. Той допълни, че е приел много тежко освобождаването си от ЦСКА миналата година, но продължил напред.

"Засега всичко в Спартак е добре, нормално. Тренираме, работиме, гледаме да се развиваме колкото се може повече и повече във всеки един аспект на футбола", допълни Долапчиев.

"Искрено се надявам и ще съм много щастлив, ако един ден отново стигна до ЦСКА. Ще видим, каквото сабя покаже. Надявам се всичко в този отбор да тръгне най-накрая и да се възроди", завърши Долапчиев.