Хванаха циганина Хуриет в Германия!

Чака се екстрадиция на убиеца на Цвети, Влади и Ники

"Задържаха Хуриет Сюлейманов! Чака се екстрадиция от Германия.". Това съобщи тази вечер адвокат Галя Горанова, майка на загиналия Влади, във фейсбук групата "Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван".

Циганинът уби в катастрофа трима плевенски младежи на 5 май 2014 г. край Луковит. Карал в насрещното платно, без книжка, каквато никога не е имал. 30-годишният Сюлейманов избяга от местопрестъплението и се опита да прехвърли вината на приятелката си. След това избяга от правосъдието, а близките му от доста време сигнализираха, че пребивава в Германия, но властите така и не успяха да си свършат работата навреме.

"Опитвал съм да изкарам книжка, но нямам завършен осми клас. Но и книжката не кара кола, човекът кара колата", изцепи се в тв интервю наглият Хуриет малко преди да изчезне, вместо да понесе последствията за действията си.

Припомняме, че върховния касационен съд го осъди на 15 години затвор. Убиецът на Цвети, Влади и Ники е имал 90 регистрации в полицията и 12 осъдителни присъди преди трагедията край Луковит.