Люси Дяковска: Надявам се да направим втори проект на мюзикъла

"Срещнахме се с няколко хиляди души и съм благодарна, че ни оказаха доверие", сподели талантливата певица

"Срещнахме се с няколко хиляди души и съм благодарна, че всички те дойдоха и ни оказаха доверие. Към мен, към Плевенска филхармония... Те отдадоха доверие на темата "Вечер на мюзикъла", което беше водещо през цялото време. Надявам се да можем да направим и втори проект на мюзикъла, защото той никога няма да бъде изчерпан", сподели Люси Дяковска на пресконференция в Плевен.

Талантливата изпълнителка не скри задоволството си и изненадата от успеха на националната обиколка, която премина повече от успешно в 10 града и завърши на 7 юли със спектакъл в двора на РИМ - Плевен. Навсякъде Люси и филхармониците са се радвали на голямо внимание. Тя подчерта, че е работела безвъзмездно в този проект и водещо за нея е било да раздвижат младото поколение, да им въздействат емоционално.

"Филхармониците стояха с огромен хъс на сцената. Аз ги измъчвах до последно да правим саундчек и те бяха щастливи, защото бяхме награждавани. Всеки един от нас бе награждаван от публиката. Това е Плевенската филхармония! Думата "професионалисти" е толкова малка за това, което ние бяхме на сцената заедно. В този проект всички ние израснахме страшно много емоционално. И много се обвързахме с музиката. Ние сме един отбор!", допълни Люси през сълзи.

Директорът на филхармонията Любомир Дяковски допълни, че проектът "Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска" им е донесъл всичко - приходи, радости, стабилност. Той отчете, че за две години Плевенска филхармония е регистрирала два пъти повече публика и три пъти повече приходи.