Плевенчанка в треньорския екип на фитнес реалитито "Супер Промяна 2"

Спорт

11-07-2016, 11:17

Снимка:

bodyconstructor.com

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Марина Декова на Републиканското по културизъм (Галерия)

Вторият сезон на шоуто продължава с още повече сила, емоции и завладяващи моменти

"Супер Промяна" стартира Сезон 2 с още повече вълнуващи емоции, участници и зареждащи истории, които ще ни представят продуцентите на първото фитнес реалити у нас. Този път треньорите на BodyConstructor, сред които и плевенчанката Марина Декова, ще се впуснат в едно 16-седмично приключение, в което заедно със своите участници, ще извървят трудния път към състезателната сцена на тазгодишния Държавен Шампионат по Културизъм и Фитнес.

Към кастинга на първото фитнес у нас реалити очаквано имаше голям интерес, като над 50 човека стигнаха до втория кръг, но на финала отиват само 12. Кои са те ще стане ясно съвсем скоро. Най-интересното тепърва предстои!

В този сезон зрителите на предаването ще научат много интересни истории около самите участници, които ще се борят не само срещу себе си, но и срещу останалите състезатели. Решаващата дума ще има експертно жури, а само най-добрите ще достигнат до светлините на прожекторите през октомври.

Гости на предаването ще бъдат някои от най-изявените наши спортисти и специалисти, от които всички ние ще можем да черпим опит и познания.