Неви Владинова: В Баку трябва да сме безгрешни, защото е последната проба преди Рио

Плевенчанката лети за Азербайджан следващата седмица за последната Световна купа преди Олимпиадата

"Състезанието беше тежко. Доволна съм от първите си два уреда, които изиграх, от оценката на обръч. Финалът на обръч също го изиграх добре. Естествено от грешките не съм доволна, но може би е добре, че се случиха, да знаем, че все още има къде да се сгреши", сподели Невяна Владинова при завръщането си от Световната купа по художествена гимнастика в Казан. Припомняме, че в индивидуалната надпревара плевенчанката завърши пета на финала на обръч и 14-а в многобоя.

Последната Световна купа, на която Владинова и останалите родни грации ще вземат участие преди Олимпиадата, е в Баку от 22 до 24 юли. Другата сряда нашите момичета летят за Азербайджан, а очакванията са за тежко състезание, на което отново ще участва цялата конкуренция. След това предстои около 20-дневна подготовка за Рио.

"Имаме време до състезанието в Азербайджан и ще работим върху грешките, които се случиха в Казан. И там вече очакваме наистина да сме безгрешни, защото това ни е последната проба преди Олимпиадата", допълни Неви Владинова.