Odd Crew ще бъдат хедлайнери на "Pleven Metal Fest 2016" (Видео)

Тръгна предварителна продажба на билети

Групарите от Odd Crew ще са хедлайнери на първото издание на "Pleven Metal Fest 2016", съобщиха организаторите за Plevenutre.bg. Припомняме, че събитието ще се състои на 10 септември в ДНА /Военен клуб/. Може да закупите предварително своя билет на стойност 10 лeвa от касата на магазин Яко - София, както и в клуб "Rock`n`Rolla" - Плевен. В деня на събитието билетът ще бъде на цена oт 12 лв.

Съвсем скоро ще станат ясни още имена, които ще се присъединят към фестивала, а до тогава може да следите за най-актуалната информация около събитието ТУК.

Българската груув и траш метъл група Odd Crew е създадена на 1 август 1998 година от Васил Райков (вокали), Васил Първановски (китара), Мартин Стоянов (бас и беквокали) и Боян "Bonzy" Георгиев (барабани), които по това време са още деца. Съставът първоначално се казва "Каскадьори", а през 2008-а вече е "Од Крю". Постепенно, вече на по-голяма възраст членовете на бандата започват да пишат по-тежки песни, които се различават значително от предишните мелъди рок и хард рок албуми.

Музикантите имат 7 албума зад гърба си, много изяви в Европа и многобройни фенове по целия свят /над 60 хиляди са почитателите им във Фейсбук/. Само преди броени дни Odd Crew пуснаха и новото си парче.