Депутатът Владислав Николов помогна за ваканцията на море на 30 деца, лишени от родителски грижи

"Безценно е да подариш хубави спомени, преживявания и положителни емоции", сподели народният представител

Народният представител Владислав Николов се включи в инициативата на Националното сдружение на сираците в България за лятна почивка на море, информират от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Благодетелите в тази инициатива ще осигурят незабравима ваканция за 30 деца и младежи от Плевенска област, лишени от родителска грижа или с един родител, които ще заминат на море в Албена.

"Чисто материалната подкрепа винаги е важна особено за децата, лишени от родителска грижа, но безценно е да подариш хубави спомени, преживявания и положителни емоции. Всичко това правим заедно, всички ние, ангажираните с инициативата на Националното сдружение на сираците в България. Надявам се децата да имат наистина незабравимо лято на българското Черноморие”, каза народният представител Владислав Николов.

Припомняме, че заради неговата социална активност в подкрепа на децата, лишени от родителска грижа, през 2015 година народният представител Владислав Николов бе обявен за почетен член на Националното сдружение на сираците в България.