Деян Топалски и Радослав Карашев в битка за чест и още нещо

Бойците ще се бият за титлата на "MaxFight" и ще разчистват стари сметки

Деян Топалски ще търси 16-ата си победа на ММА ринга по време на "MaxFight 39". Както вече известихме, за поредна година курортът Свети Влас ще е домакин на бойна галавечер от веригата. На 2 август, от 20:00 часа, в Амфитеатъра феновете на смесените бойни изкуства ще имат възможността да наблюдават 7 ММА и 4 кикбокс срещи, като участниците в тях са едни от най-титулуваните бойци в България.

Най-голямото зрелище на вечерта ще бъде сблъсъкът между Деян Топалски и Радослав Карашев. Те ще се бият за титлата на MAXFIGHT CHAMPIONSHIP, а именно един прекрасен колан, който очаква своя притежател в категория до 84 кг. Един срещу друг излизат добре познатите в ММА средите Деян Топалски - многократен шампион на България по кикбокс и един от най-титулуваните ММА бойци и Радослав Карашев - републикански шампион по самбо и бойно самбо, с изключително богата бойна визитка - както в ММА, така и в други спортове.

Битката обещава да оправдае очакванията, тъй като двамата вече имат един доста драматичен двубой помежду си през 2014-та. Тогава първоначално победата бе присъдена на Карашев със съдийско решениe - 2 на 1 гласа в полза на Радослав, но след жалба от страна на щаба на Топалски и преразглеждане на записа от страна на съдийската комисия, победата бе дадена категорично на Деян с 3:0 съдийски гласа. Сега единият иска да затвърди надмощието си, а другият търси реванш.

Топалски има 15 победи до този момент на ММА ринга и само три загуби.

"Много обичам този турнир. Обстановката, хората, самия курорт Свети Влас. Харесва ми традицията – всяка година на една и съща дата, без значение каъв ден от седмицата се пада. 2 август ми е станало нещо като любимата лятна дата", каза точно преди година Топалски пред Plevenutre.bg. Тогава плевенчанинът надви грузинеца Заури Майсурадзе - "The Monster", а сега със сигурност е амбициран да изкове поредната си престижна победа, която ще му донесе и титла.