Още един си тръгна от Спартак (Плевен)

Даниел Васев предпочете Ботев (Враца)

Още един играч си тръгна от Спартак (Плевен). Футболистът Даниел Васев се завърна в Ботев (Враца) и вече записа участие в контролна среща на тима срещу Локо (ГО). Той е ритал за врачани в "Б" група и през сезон 2013/2014.

Васев бе на лагера в Тетевен със спартаклии, но изглежда е предпочел по-сигурното си бъдеще във врачанския тим, който на сто процента ще играе във Втора лига през новия сезон. Припомняме, че 22-годишният полузащитник акостира в Плевен през февруари и записа нелоши мачове с екипа на "синьо-белите" през пролетта.

Със Спартак до този момент се разделиха Христо Матев, Марио Димитров, Теодор Михайлов, Даниел Гергов, Димо Атанасов, Ивайло Дангуров, Цветомир Тодоров, Илиян Гаров и Богомил Дяков.

Все още не е ясно в коя група ще играе тимът от следващия месец - Втора лига или Северозападната "В" група. След последното заседание на БФС плевенчани не бях в списъка на отборите с лиценз за Втора лига, но до 25-ти юли е възможно да се случи всичко, ако имаме предвид тоталния хаос в родния ни футбол.