Ясен е още един от членовете на Втора лига, неяснотата около Спартак продължава

Царско село (София) ще заеме мястото на ПФК ЦСКА АД

Отборът на Царско село (София) ще попълни Втората лига в България, която знаем като "Б" група, съобщават колегите от "Труд".

Воденият от Тодор Янчев тим ще заеме мястото на ПФК ЦСКА АД, който почти сигурно няма да има отбор. През миналия сезон отборът, чийто собственик е Стойне Манолов, се казваше София 2010. Клубът обаче си върна първоначалното име Царско село, а освен това може и да се похвали с една от най-модерните футболни бази у нас. Именно заради това клубът е изпълнил всички критерии за Втората лига без проблем. По предварителен план в нея ще вземат участие общо 16 отбора, сред които се очаква да бъде и Локомотив (София). Появиха се обаче информации, че е възможно да бъдат и 14.

Плевенският Спартак все още не е наясно в коя група ще играе. Най-вероятно в близките дни вече ще се знае официално дали Диян Дончев и възпитаниците му ще ритат в новата "Б" група или се запътват при аматьорите в Северозападната. Припомняме, че след последното заседание на БФС в началото на юли Спартак (Плевен) не бе в списъка на отборите с лиценз за Втора лига.