Обрат! Спартак (Плевен) и Левски (Карлово) ще допълнят Втора лига

Вижте кои са членовете на новата "Б" група

Левски (Карлово) и Спартак (Плевен) ще допълнят списъка с тимове в новосформираната Втора лига. Това твърдят колегите от спортното издание livesport.bg, позовавайки се на отлично информиран източник. Карловци са поканени в последния момент, а от БФС са разгледали и казуса на Спартак, като се очаква официално да бъде обявено включването им до дни.

Припомняме, че след последното заседание на централата в началото на юли спартаклии не бяха в списъка на отборите с лиценз за Втора лига. През новия сезон 2016/2017 година БФС направи реорганизация в структурата на първенството и "Б" група, като хаосът около попълването й стигна до там, че дни преди старта на първенството, не е ясно кой ще играе в нея.

Тимовете във Втора лига все пак се очертава да са 16, както бе обявено първоначално. Останалите са тези на Несебър, Етър, Ботев (Враца), Витоша (Бистрица), Локо (Сф), Царско село 2015 (София). Всички те се присъединяват към Поморие, Оборище (Панагюрище), Созопол, Банско, Ботев (Гълъбово), Септември (Сф), Лудогорец 2 и ЦСКА 2. По този начин първенството ще се проведе в 30 кръга.