Шампионът Деян Топалски: Съжалявам, че не приключих мача по-рано

Пет рунда по 5 минути абсолютна доминация - и на земя и в стойка

"Бог беше с мен! Пет рунда по 5 минути абсолютна доминация - и на земя и в стойка! Единственото, за което съжалявам, е, че не приключих мача по-рано, но поне доказах на себе си и най-вече на кондиционния си треньор Александър Георгиев, че сме там, където трябва да сме функционално!", заяви Деян Топалски след победата си над столичния боец Радослав Карашев на "MaxFight 39".

Плевенчанинът постигна 16-ата си победа на ММА ринга, но успехът е по-специален, тъй като му донесе шампионски пояс в категория до 84 кг. Бойното зрелище се проведе в амфитеатъра в курорта Свети Влас.

"Този път съдиите си свършиха работата както трябва, за разлика от предишния двубой, в който се опитаха да ме ограбят срещу същия противник. Благодаря на Венци Иванов, Станислав Бахчеванов, Сергей Петров, Камен Георгиев, Сашо Петров, на М., на Евгени Василев, на всички, които ми помогнаха в подготовката. Благодаря и на моите спонсори - MYPROTEIN, TOTALLY ERECTED, DELTA GUARD, NSA BULGARIA, PURE RELIGION за помощта! Продължаваме напред!", допълва Топалски, който вече може да насочи внимание към следващото си предизвикателство. Очаква се през октомври боецът от Плевен да се бие с габровеца Бранко Бабачев, а наскоро Топалски разкри пред Plevenutre.bg, че има и предложение от чужбина.