Август започна с годежен пръстен и нов клип за фолк звезда от Кнежа (Видео)

Във видеото любимият й играе ролята на полицай, а тя продава дини незаконно

Роксана е на върха на щастието си, защото всички нейни мечти се сбъдват една след друга. Певицата неочаквано откри голямата любов в Белгия и веднага с любимия й заживяват заедно, защото не могат един без друг.

Звездата публично заяви, че е готова да се омъжи и да създаде семейство и деца с Александър и ето че първата крачка вече е направена.

По време на сватбено тържество, на което пя в края на юли, изпълнителката хвана букета на булката. Точно в този момент Александър й поднесъл роза, в която е скрит годежен пръстен. Шокирана и в същото време толкова щастлива, тя за миг не се поколебава да каже “Да”. По всичко личи, че съвсем скоро певицата отново ще бъде булка.

Двамата са заедно навсякъде. Той взе специално участие и в най-новото й видео на изпълнителката - “Бау”, което е с Funtomas. На 1 август лентата направи своята официална премиера в официалния канал Planeta Official в You Tube и в ефира на телевизиите с марката “Планета”. За съвместната им работа върху този проект, певицата разказва:

“Във видеото Сашко играе ролята на полицай, а аз продавам дини незаконно. Той хем се влюбва в мен, хем иска да ме изгони от пазара. Справи се перфектно със задачата и му беше много лесно, просто защото играеше себе си. Само му казваха: “Погледни я влюбено!” - и на него въобще не му беше трудно.”

Песента е по музика и аранжимент на Спас Лазаров, а забавният текст е дело на Мариета Ангелова. Видеото е реализирано от любимия режисьор на певицата, Йордан Петков.

Тъй като Роксана има много работа през август, най-вероятно с любимия й ще си откраднат три дни, за да отидат някъде.